Even voorstellen 🙂

‘’Herken je dat gevoel, dat je wilt presteren als ondernemer maar hoe hard je ook je best doet, het lukt niet?’’

Dat had ik ook…

Mijn naam is Wouter Kok, welkom. Ik ben expert in het optimaliseren van energie, vitaliteit, productiviteit en focus voor ondernemers en werknemers, gebaseerd op persoonlijke objectieve data.

Twee jaar geleden kampte ik zelf met veel vragen. Ik was bezig met het afronden van mijn bachelor Bewegingswetenschappen. Een richting waar zeker mijn interesses liggen maar waar ik, tijdens mijn studie, ook niet helemaal mijn passie kwijt kon. Op dat moment sportte ik veel en haalde ik wat ik moest halen om mijn studie succesvol af te ronden. Hierdoor leek het aan de buitenkant alsof alles goed ging, maar ik voelde mij totaal niet goed. Ik was uitgeput en mentaal wazig.

Ik begreep niet waarom, omdat ik iets studeerde wat dicht bij mijn interesses lag, ik een leuke sociale omgeving had en er gezond uitzag.

Het idee om anderen te helpen bij hun persoonlijke en gezondheidsdoelen spookte al lange tijd door mijn hoofd. Maar hoe kon ik anderen helpen als ik mezelf helemaal niet goed voelde?

Na de zomer van 2022 kwam ik in aanraking met het meten van mijn slaap met een zogenaamde ‘smart ring’. Mijn scores waren constant laag terwijl ik qua fitness en gezondheid er zoveel aan deed en er gezond uit zag. Later kwam ik in contact met het meten van mijn bloedwaarden en ontdekte ik dat het helemaal niet zo goed gesteld was met mijn biologie.

Ik besloot mijn masterstudie in de wacht te zetten en me volledig te richten op ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Een grote stap voor iemand die altijd gefocust was geweest op het zo goed mogelijk presteren binnen zijn studie (lees bewijsdrang).

Mijn interesses liggen in de menselijke biologie en psychologie en het gebruik van objectieve data, in plaats van alles op gevoel te doen, opende een nieuwe wereld voor mij. Ik ontdekte wat mijn lichaam nodig had voor energie, herstel, productiviteit en mentale helderheid.

Ik geloof dat veel ondernemers en werknemers in een vergelijkbare situatie zitten. Ze ervaren lage energie en vitaliteit, waardoor de productiviteit, focus en output lager is dan potentieel mogelijk.

Mijn missie is om hier verandering in te brengen!

Sinds januari 2023 help ik anderen met mijn eigen bedrijf, door hun gezondheid, energie en mentale helderheid te optimaliseren op basis van wetenschappelijk onderbouwde data, om zo topprestaties te bereiken.

Ik ben ervan overtuigd dat dit de basis vormt voor nog grotere groei van individuen en bedrijven.

Gratis Adviesgesprek

Kennismakingssessie

Benieuwd naar de coaching met HPL? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis Adviesgesprek