Even voorstellen 🙂

Mijn naam is Wouter Kok, Bewegingswetenschapper, Performance coach bij High Performance Lifestyle, ondernemer en vooral sporter en eetliefhebber. Het menselijk bewegen en het ‘waarom mensen doen wat ze doen’ heeft mij van jongs af aan gefascineerd. Fitness heeft hierin altijd een grote rol gespeeld in mijn eigen leven waarin ik fitness gebruikte om het maximale uit mezelf te halen op andere gebieden van het leven.

In 2022 ben ik begonnen met het opzetten van High Performance Lifestyle om zo ‘high performers’ te helpen met mijn kennis over het menselijk bewegen en fitness. Ik help ondernemers, atleten en mensen die het uiterste willen halen uit hun carrière, studie en sportprestaties, door middel van optimalisatie van hun fitness. Dit doe ik via 1-op-1 coaching, content creation en blogs.

In het bijzonder help ik mensen met:

1. Fysieke doelen: Afvallen, Sterker worden, spieren opbouwen

2. Focus en productiviteit verhogen

3. Energie verhogen

4. Slaapoptimalisatie

5. Gewoontes verbeteren

Wat begon als het helpen van de naasten om mij heen is inmiddels uitgegroeid tot een mooi lopend bedrijf waarin ik steeds nieuwe ambitieuze mensen mag helpen met het bereiken van hun doelen.

Heb jij op het moment nog moeite met het behalen van jouw doelen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken naar jouw situatie en wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen! Plan hem hieronder in
⬇️

Gratis Adviesgesprek